Robekcool ->namiary na Roberta
Polecam Warsztat Roberta z Mińska Maz.
Zwiń
X
-
Gość
Witam,
również bardzo polecam Roberta. Byłem u niego zrobił czego inni nie umieli (lub nie chcieli) i sprawdził moją S1, a i podliczył mnie dobrze.
Komentarz
-
kolejna wizyta i kolejny punkt dla Roberta...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
-
Dzięki.
Serdeczne podziekowania Robertowi (troche spóznione - ale lepiej pózno niż wcale ) - za czas w napietym grafiku, robote (przede wszystkim), no i oczywiscie za cene. Pewnie niedługo znowu sie spotkamy bo wyskoczył już "service oil"
Czy robekcool jest naprawdę taki dobry? Mam do wymiany sprzęgło kompletne i chce żeby zrobiła to osoba która wie o co chodzi?OII 1.9tdi 139,5KM 313Nm
Serwis: http://www.k-mot.pl/
Komentarz
-
-
Rany CIS73 to aż z Łukowa do Mińska Cię zawiało hehe...fiu fiu , no widzę że robekcool ma coraz lepszą opinię- może i ja się w przyszłości skuszę .
A tak na marginesie co Robert ci majstrował w skodzince?-------------------------------------------------------
moja pierwsza octa http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33459
Komentarz
-
-
Polecam obywatela robekcool !!!!!
Za jego pośrednictwem kupiłem samochód z W-wy.
Przeglądnął każdą śrubkę!
Naprawdę dobry kontakt i pełna fachowość !
Polecam!Była : Skoda Octavia I '04 1,4 16V 75 KM
Był : Opel Vectra C 1.9 CDTI 150KM
Jest : Seat Cordoba 1.9 TDI 101 KM
Jest: Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KM
Komentarz
-
-
Jak najbardziej przyłączam sie do pozytywnych opinii na temat Roberta i jego znajomosci tematu a zwłaszcza za pozytywne podejście i chęć pomocy!!!
Zdecydowanie polecam dla wszystkich z okolic minska - szczególnie sprawy mechaniczne, ale również diagnostyka kompuerowa i klimatyzacja.
Myslę, że znalazłem wreszcie mechanika, a nie kogoś kto mówi że na wszystkim sie zna (a w rzeczywistości uczy się na naszych autach)
polecam i pozdrawiam!
Komentarz
-
-
Witam Wszystkim
Ja mialem przyjemnosc rowniez odwiedzic Roberta .
Szczerze wszystkim polecam za naprawde fachowe podejscie do tematu. Po wyjezdzie od Roberta mozna byc pewnym ze autko bedzie smigalo bezproblemowo.
Robercie dzieki za Twoja prace, za mily czas spedzony na sympatycznych rozmowach i dobra cene za usluge
pozdrawiam
wojtek l
Komentarz
-
-
Witam ponownie!
Założyłem ten wątek o Robercie 3 lata temu, gdy byłem szczęśliwym posiadaczem Octavii. Widzę, że wszyscy zgodnie potwierdzają moją rekomendację, co mnie niezmiernie cieszy
Ja obecnie dalej korzystam i cenię sobie pomoc Roberta, wprawdzie przyjeżdżam teraz do niego z A3, ale z nią też świetnie sobie Robert daje radę - w końcu to ta sama rodzina
pozdrawiam,
Wojtek
Komentarz
-
-
Byłem wczoraj u Roberta . Tak jak pisaliście wcześniej pełne "profi" . Sympatyczny kompetentny i widać że wkłada całe serducho żeby zrobić co trzeba i rozwiązać problem jezeli się taki pojawi. Serdecznie Cię Robercie pozdrawiam i obiecuję zajrzeć do Ciebie z moją octavką. POLECAM :!:Adam August
Komentarz
-
Komentarz